24 UUR PER DAG UW CITO SPECIALIST


Lab Medical Logistics is gespecialiseerd in het verzorgen van medische koeriersdiensten / transporten van verzendadres tot afleveradres.

Wij transporteren voor ziekenhuizen, klinieken, laboratoria en apotheken.

SPOEDNUMMER 24 / 7
06 536 860 72

WELKOM BIJ UW SPECIALIST IN MEDISCH KOERIERSDIENSTEN


Wij zijn gespecialiseerd in:

- het vervoer van patiëntenmateriaal van en naar laboratoria
- het vervoer van medicijnen van en naar ziekenhuizen/patiënten


Dag en nacht staan wij klaar voor al uw medische spoedtransporten in binnen - en buitenland.


Voor meer informatie kunt u onze diensten bekijken. Als u direct contact met ons wilt opnemen klikt u hier.


ADR GECERTIFICEERD


Niet brandbaar en niet giftig gas (verstikkend)

Klasse 2 omvat stoffen die voldoen aan volgende criteria:

• bij 50°C een dampspanning hebben die hoger is dan 3 bar (300 kPa) of bij 20 °C en normale atmosferische druk (101.3 kPa) volledig gasvormig zijn
Infectueuze (besmettelijke) stoffen

Klasse 6.2 omvat stoffen die voldoen aan volgende criteria:

• stoffen waarvan bekend is of waar redelijker wijze aangenomen kan worden dat ze ziektekiemen bevatten. Ziektekiemen worden gedefinieerd als micro-organismen ( bv bacteriën, virussen, parasieten,schimmels enrickettsia) en andere agens zoals prionen, die ziektes kunnen veroorzaken bij mens en dier.
Corrosieve (bijtende) stoffen

• Stoffen en voorwerpen die door hun scheikundige werking het epitheliumweefsel van de huid en van de slijmvliezen aantasten, of stoffen die wanneer ze via een lek vrijkomen, vervoermiddelen of andere goederen kunnen beschadigen of vernietigen. De stoffen die slechts een bijtende vloeistof vormen in aanwezigheid van water of die door inwerking van de luchtvochtigheid bijtende dampen of nevels ontwikkelen vallen eveneens onder klasse 8.
Diverse gevaarlijke stoffen en voorwerpen

Klasse 9 omvat stoffen en voorwerpen die tijdens het vervoer een gevaar opleveren, dat niet onder de omschrijvingen van andere klassen valt.

Voorbeelden van stoffen en voorwerpen van klasse 9 zijn asbest, lithiumbatterijen, airbagmodules, verwarmde vloeistoffen bij een temperatuur van 100° C of hoger en verwarmde vaste stoffen bij een temperatuur van 240° C of hoger.KLANTEN LOGIN

INLOGNAAM:

 

PASWOORD: